Admin TEST

Dit nummer is te vinden op SOL

Speltak (verplicht)

Met een uniform dat niet meer gebruikt wordt helpen wij graag nieuwe leden de kosten te drukken.
    Als u een uniform aan de groep wilt doneren, geef dat dan hier aan, dan nemen wij contact met u op.

We willen graag precies weten waarom er leden weggaan bij scouting Loevestein
    Vind u het goed dat u nog contacteren over verdere redenen?

Scouting Loevestein is in Woudrichem.5 days ago
    Woudrichem
    Het is speeltoestel is af en kan vanaf zaterdag worden gebruikt! Na de ALV op 21 mei zal hij officieel worden geopend! Dank aan alle vrijwilligers die hier ruim een jaar mee bezig zijn geweest!!!
    Vandaag waren we aanwezig bij de dodenherdenking in Woudrichem.

Het was mooi dat wij hier onze bijdrage aan konden leveren!

#dodenherdenking #4mei #omdatwijnietvergeten
    En de muur is af! Op een schaal van 1 tot 10 hoe vet is dit??! Zien jullie ook wie zijn huis er op de muur staat?? 🐠
    Wauw!!! Wat wordt de muur gaaf zeg! Vinden jullie hem net zo mooi als dat wij vinden?
    Bevers/welpen Samen met de dolfijnen paaseitjes zoeken over het gehele terrein
    Gisteren hebben de bevers/welpen paasopkomst gehad. Iedereen fijne paasdagen gewenst 🥚🐣