Bestuursleden

Hier staan alle huidige leden van het bestuur met de functie erbij.
Er zijn 2 soorten besturen, het groepsbestuur en het stichtingbestuur. Voor meer info wat beide besturen doen, klik
HIER.

Groepsbestuur:

Marcel Overduin

Roy van den Bosch

Manish Venderbos

Emma van der Toorn
PR

Lisa Tameris
Lid namens de vlootraad

Catrie Vonk
Groepsbegeleider leiding

Arika Bok
Lid namens ouders

Gysele Hooghiemstra
Algemeen lid

Stichtingbestuur:

Bart Lodder

Jaap Vonk

Manish Venderbos

Perry van Zanten

(Op dit moment wordt het pand niet verhuurd)

Marijn Bataille
Pandbeheer

Jan Bok
Algemeen lid

Scouting Loevestein is bij Historische Haven Woudrichem.2 days ago
Historische Haven Woudrichem
Vandaag weer 2 boten uit het water gehaald voor onderhoud. Over een paar weken gaan deze boot weer mooi gelakt te water!
Scouting Loevestein1 week ago
Wat een kleurrijke bedoeling op het pand vanochtend! De Wilde Vaart heeft alle vlonders en doften van de boten opnieuw gemerkt! Zo weten we precies op welke boot ze moeten!
Vandaag hebben al onze vrijwilligers een bedankje gekregen voor hun inzet afgelopen jaar!
Vanwege de huidig geldende maatregelen mogen wij alleen buiten opkomsten houden en dus niet in ons clubhuis. We hebben vandaag gekeken naar de weersverwachting voor morgen. Helaas geeft hij voor de middag erg slecht weer op en daarom is besloten dat de middagopkomsten van de Bevers, Welpen en Dolfijnen helaas niet doorgaan. We hopen dat het volgende week wat beter weer wordt.

Voor de leden van de ochtend: kleed je warm aan. Het kan koud zijn ‘s ochtends!!
Vorige week zaterdag hebben de bevers/welpen hun eigen kerstdiner bereid bij het vuur. Wat was het smullen.
We wensen iedereen fijne kerst🎄
Gisteren hadden de Zeeverkenners een lekkere kerstbrunch gemaakt met en voor elkaar.
Hiermee combineren we het ook direct met het insigne koken.