Bestuursleden

Hier staan alle huidige leden van het bestuur met de functie erbij.
Er zijn 2 soorten besturen, het groepsbestuur en het stichtingbestuur. Voor meer info wat beide besturen doen, klik
HIER.

Jan Bok
Algemeen lid

Inzameling voor Scouting Altenagroep

Op zondag 18 april is er een flinke brand geweest in de materiaalcontainer van de scouting Altenagroep op de buitenlocatie Steenenmuur aan de rand van de Biesbosch in Werkendam.

Het gevolg is dat vrijwel al het houtwerk, zwemvesten en zeilen van de watergroepen verloren zijn gegaan. Door dit incident is het voor de watergroepen momenteel niet meer mogelijk met de leden te zeilen en de opkomsten te organiseren zoals ze dit gewend zijn.

Het bestuur en de stafleden van de watergroepen brengen de schade in kaart en proberen in overleg met de verzekering nieuwe materialen aan te schaffen.

Momenteel wordt de totale schade geschat op 20.000 tot 30.000 euro. Helaas keert de verzekering naar verwachting slechts een klein deel van de werkelijke schade uit. Wil jij de scouting helpen om zo snel mogelijk weer te kunnen zeilen? Klik dan op de onderstaande link en doneer...

Scouting Loevestein1 week ago
Afgelopen week hebben we een coronasteun gekregen vanuit de gemeente. Wij zijn hier natuurlijk heel blij mee en zullen dit bedrag gebruiken om ons budget voor het speeltoestel te verhogen. Zo kunnen we een nog mooier speeltoetsel aanschaffen voor onze leden
Vandaag weer op avontuur gegaan met de dolfijnen! Heerlijk weer om het water op te gaan.
Zeeverkenners zijn sinds lange tijd weer op het water met Scouting hond Joep en broodjes gebakken!
Zaterdag paasopkomst gehad met de bevers/welpen.
Ze hebben paaseieren gezocht, gekleurd, ei tikkie ei en eieren overgooien. De kids hebben genoten en gelachen.
Iedereen vandaag fijne 2e paasdag
Dolfijnen hebben eindelijk hun cultuur insigne verdient! Na dat ze een mooie cultuur muur hebben getekend.