Dolfijnen

De Dolfijnen zijn de kinderen van 9 tot en met 11 jaar. Het is een “overgangsgroep” van land- naar waterwerk. De Dolfijnen hebben elke zaterdagmiddag opkomst van 13.30 tot 16.00 uur.

Bij de Dolfijnen leren de kinderen varen op onze boten. Ze leren allerlei handige knopen, onderdelen van de lelievletten en nog veel meer. Tussendoor doen ze ook nog allerlei andere activiteiten, zoals  knutselen, kokkerellen en leuke spelletjes.

Om contact op te nemen met de teamleider van de Dolfijnen kunt u hieronder het formulier invullen.

Wij hebben helaas een storing waardoor we geen mail meer ontvangen! Wil je ons bereiken of heb je vragen? Stuur dan een bericht via facebook of instagram
    Let op! I.v.m. carnaval is er aanstaande zaterdag geen opkomst!!!
    Vandaag hebben we met de zeeverkenners en wilde vaart het smokkelspel 💵 gespeeld en een teambuildings opdracht gedaan met het pionierwerk 🪢. Ook zijn ze druk bezig geweest met insigne houtbewerking en stoken 🪵
    Deze week zijn alle leerlingen van groep 3 tm 8 van basisschool de Ebenhaezer bij ons op scouting geweest.

Dit was in samenwerking met de sportcoach van de gemeente Altena.

Mooie kans om aan meer dan 100 kinderen te laten zien wat wij op scouting doen!

We hebben veel blije gezichten gezien. Iedereen die enthousiast is geworden is zaterdag van harte welkom!
    De dolfijnen zijn vandaag begonnen aan het nieuwe insigne pionieren🪢
    Scouting Loevestein2 months ago
    Op 6 januari willen we graag met jullie het nieuwe jaar inluiden met een borrel! Alle leden, ouders en hun familie zijn welkom vanaf 16:00 uur. Ook zullen we wat jubilarissen in het zonnetje zetten. Ben je jubilaris, kom dan zeker langs!
    De jubilarissen zijn:
    30 jaar: Arne