Hallo.

Hallo.

De site word zo snel mogelijk weer in orde gemaakt! Tot die tijd is het even wachten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scouting Loevestein
Scouting Loevestein2 days ago
De dolfijnen zijn lekker bezig geweest met pepernoten bakken.
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein4 weeks ago
We gaan ontzettend goed met de clubactie maar hebben nog niet alle boekjes binnen! Leveren jullie hem zaterdag allemaal in?
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein is in Woudrichem.4 weeks ago
Woudrichem
Dit was nacht van de nacht 2022! De bevers en welpen hebben lantaarns gemaakt, de dolfijnen waren glowstick mannetjes en hebben de zeeverkenners en wilde vaart vossenjacht gehad!
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein is in Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands.1 month ago
Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
De leiding is vandaag op cursus! Er worden verschillende cursussen gevolgd zoals: kampvuur maken, kabelbaan maken, pesten en bouw je eigen escape room! Zien jullie ons serieus bezig zijn!
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein1 month ago
Let op! In verband met de herfstvakantie en een cursusdag voor de leiding is er morgen (22 oktober) geen opkomst
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein1 month ago
Laat het donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 18e keer georganiseerd op zaterdag 29 oktober 2022. Tijdens Nacht van de Nacht is er overdag geen opkomst, maar zal de opkomst ‘s avonds plaatsvinden van 19:00 tot 21:00 uur
Voor de Zeeverkenners en de Wilde Vaart zal de opkomst iets spannender zijn, maar let op nacht van de nacht is geen halloween opkomst!

Menu