Hallo.

De site word zo snel mogelijk weer in orde gemaakt! Tot die tijd is het even wachten!

Scouting Loevestein1 day ago
Wat gaan we lekker met de clubactie! Na 5 dagen verkoop zitten we met alleen de online lootjes al op 57% van ons streefbedrag! Blijf zo door gaan leden

Morgen start de clubactie en zullen we langs de deuren gaan en kan je via bovenstaande link loten kopen! Helpen jullie ons met het vernieuwen ons kampmaterialen!
Scouting Loevestein1 week ago
De informatieavond voor Nawaka is gisteren goed bezocht! Alle ouders en kinderen waren ontzettend enthousiast na de informatie. We hopen op veel aanmeldingen natuurlijk! Komende week wordt de powerpoint naar alle ouders van de Dolfijnen, Zeeverkenners en Wilde Vaart gestuurd!
Scouting Loevestein1 week ago
Vanaf zaterdag 18 september gaan we weer samen loten van de Grote Clubactie verkopen voor onze club. Dit jaar willen we de opbrengst besteden aan het vernieuwen van onze kampmaterialen! Denk hierbij aan het repareren of aanschaffen van nieuwe tenten en spullen voor in de keuken!

Wist je dat je niet per se langs de deuren hoeft te gaan, maar ook heel gemakkelijk online loten kunt verkopen? Help jij mee om de clubkas te spekken?! #scoutingloevestein #groteclubactie
Scouting Loevestein1 week ago
Morgen is de informatieavond voor Nawaka 2022. Wil je hier nog bij zijn, stuur een mail naar secretaris@scouting-loevestein.nl

Alvast in de Nawaka stemming komen? Bekijk onderstaande video van de gondelvaart 2018
Weten jullie nog dat we vorig jaar met de Grote Clubactie geld hebben ingezameld voor een nieuw speeltoestel? Dit toestel wordt binnenkort geplaatst! Zo zie je maar dat als we genoeg lootjes verkopen we ook echt iets kunnen met het opgehaalde geld! Deze week starten we weer met de clubactie! Later deze week zullen we het doel voor dit jaar bekend maken!