Huishoudelijk regelement

Scouting Loevestein  heeft een reglement waarin is beschreven hoe we met elkaar omgaan, met onze materialen. Dit is bedoeld voor onszelf maar ook voor ouders. Deze kunnen en mogen ons hierop aanspreken. We zijn ons ervan bewust dat in de huidige tijd de veranderingen snel kunnen gaan daarom wordt het huishoudelijk reglement waar nodig steeds weer aangepast.

Om de documenten te kunnen lezen heb je Adobe Reader nodig, om het programma te downloaden en installeren klik HIER.

PDF Huishoudelijk regelement
HHR 2017 - Definitief

Scouting Loevestein15 hours ago
Let op! In verband met de herfstvakantie is er vandaag geen opkomst!

Volgende week hebben we voor alle groepen een avond opkomst van 19:00 - 21:00 uur. Overdag is er geen opkomst!
Hiep hiep hoera! 🎉 Deze leden hebben ook hun CWO roeien 3 praktijk met vlag en wimpel afgerond!
Heb je meer dan 20 loten verkocht met de clubactie krijg je deze oorkonde van je leiding! Naast dat we ontzettend blij zijn met je inzet, krijg je ook een code waarmee je ook nog mooie prijzen kan winnen bij de clubactie! Dus wil je in de prijzen kunnen vallen! Verkoop meer dan 20 loten en lever je boekje in bij je leiding
Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
Stem nu direct in de Rabo App of online op: rabobank.nl/clubsupport
Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
Stem nu direct in de Rabo App of online op: rabobank.nl/clubsupport
Prof. dr. Freek Vonk is Chief scout van Scouting Nederland! Hij is dé avonturier van Nederland en is daarin een grote inspiratiebron voor alle kinderen en jo...