Huishoudelijk regelement

Scouting Loevestein  heeft een reglement waarin is beschreven hoe we met elkaar omgaan, met onze materialen. Dit is bedoeld voor onszelf maar ook voor ouders. Deze kunnen en mogen ons hierop aanspreken. We zijn ons ervan bewust dat in de huidige tijd de veranderingen snel kunnen gaan daarom wordt het huishoudelijk reglement waar nodig steeds weer aangepast.

Om de documenten te kunnen lezen heb je Adobe Reader nodig, om het programma te downloaden en installeren klik HIER.

PDF Huishoudelijk regelement
HHR 2017 - Definitief

De welpen hebben zaterdag zich zelf lekker warm gehouden bij het vuur en zijn verder gegaan met het insigne koken. Lekker eitje bakken op het vuur. Dat was smullen!
Sneeuw bij de scouting! Dolfijnen maken vogelvoer en de bevers spelen lekker in de sneeuw! ❄️
Scouting Loevestein is in Woudrichem.2 weeks ago
Woudrichem
Heb jij je al aangemeld voor winterkamp?
Ouders hebben een mail gekregen met het kampformulier
Invullen kan t/m 18 februari
Heb je het kampformulier
niet gekregen, neem conctact met ons op!
Vandaag zijn de welpen begonnen met een nieuwe insigne, koken. Daarom hebben ze een eigen menu kaart geknutseld. De leiding heeft ondertussen de knutsel kast even opgeruimd. Ook zijn we heel even buiten geweest voor een frisse neus met onze nieuwe paraplu.
Scouting Loevestein is in Woudrichem.1 month ago
Woudrichem
7 januari nieuwjaarsborrel om 16:00 uur. Komen jullie ook met ons het nieuwe naar inluiden? Tevens worden alle jubilarissen in het zonnetje gezet!
Scouting Loevestein is in Woudrichem.2 months ago
Woudrichem
Vandaag hadden we onze jaarlijkse kerstopkomst en hebben we de opbrengst van de Clubactie bekend gemaakt! We hadden dit jaar het recordbedrag van €2428,08. Alle top verkopers hebben een medaille gekregen! Alle (ver)kopers bedankt! #vierhetsucces