Huishoudelijk regelement

Scouting Loevestein  heeft een reglement waarin is beschreven hoe we met elkaar omgaan, met onze materialen. Dit is bedoeld voor onszelf maar ook voor ouders. Deze kunnen en mogen ons hierop aanspreken. We zijn ons ervan bewust dat in de huidige tijd de veranderingen snel kunnen gaan daarom wordt het huishoudelijk reglement waar nodig steeds weer aangepast.

Om de documenten te kunnen lezen heb je Adobe Reader nodig, om het programma te downloaden en installeren klik HIER.

PDF Huishoudelijk regelement
HHR 2017 - Definitief

Scouting Loevestein is bij Historische Haven Woudrichem.2 days ago
Historische Haven Woudrichem
Vandaag weer 2 boten uit het water gehaald voor onderhoud. Over een paar weken gaan deze boot weer mooi gelakt te water!
Scouting Loevestein1 week ago
Wat een kleurrijke bedoeling op het pand vanochtend! De Wilde Vaart heeft alle vlonders en doften van de boten opnieuw gemerkt! Zo weten we precies op welke boot ze moeten!
Vandaag hebben al onze vrijwilligers een bedankje gekregen voor hun inzet afgelopen jaar!
Vanwege de huidig geldende maatregelen mogen wij alleen buiten opkomsten houden en dus niet in ons clubhuis. We hebben vandaag gekeken naar de weersverwachting voor morgen. Helaas geeft hij voor de middag erg slecht weer op en daarom is besloten dat de middagopkomsten van de Bevers, Welpen en Dolfijnen helaas niet doorgaan. We hopen dat het volgende week wat beter weer wordt.

Voor de leden van de ochtend: kleed je warm aan. Het kan koud zijn ‘s ochtends!!
Vorige week zaterdag hebben de bevers/welpen hun eigen kerstdiner bereid bij het vuur. Wat was het smullen.
We wensen iedereen fijne kerst🎄
Gisteren hadden de Zeeverkenners een lekkere kerstbrunch gemaakt met en voor elkaar.
Hiermee combineren we het ook direct met het insigne koken.