IN BEHANDELING

Beste Tester, Je bent succesvol ingelogd. Voor de veiligheid kan je nu alleen nog deze pagina zien. Stuur daarom even een mailtje of een appje en ik voeg je toe aan het test-team. Op deze manier weet ik duidlijk wie er in het test-team zitten.

Dit bericht is tijdelijk, later logt iedereen direct met de goede rol in.

De welpen hebben zaterdag zich zelf lekker warm gehouden bij het vuur en zijn verder gegaan met het insigne koken. Lekker eitje bakken op het vuur. Dat was smullen!
Sneeuw bij de scouting! Dolfijnen maken vogelvoer en de bevers spelen lekker in de sneeuw! ❄️
Scouting Loevestein is in Woudrichem.2 weeks ago
Woudrichem
Heb jij je al aangemeld voor winterkamp?
Ouders hebben een mail gekregen met het kampformulier
Invullen kan t/m 18 februari
Heb je het kampformulier
niet gekregen, neem conctact met ons op!
Vandaag zijn de welpen begonnen met een nieuwe insigne, koken. Daarom hebben ze een eigen menu kaart geknutseld. De leiding heeft ondertussen de knutsel kast even opgeruimd. Ook zijn we heel even buiten geweest voor een frisse neus met onze nieuwe paraplu.
Scouting Loevestein is in Woudrichem.1 month ago
Woudrichem
7 januari nieuwjaarsborrel om 16:00 uur. Komen jullie ook met ons het nieuwe naar inluiden? Tevens worden alle jubilarissen in het zonnetje gezet!
Scouting Loevestein is in Woudrichem.2 months ago
Woudrichem
Vandaag hadden we onze jaarlijkse kerstopkomst en hebben we de opbrengst van de Clubactie bekend gemaakt! We hadden dit jaar het recordbedrag van €2428,08. Alle top verkopers hebben een medaille gekregen! Alle (ver)kopers bedankt! #vierhetsucces