Insignes/Downloads

De ‘Groen’ is weer helemaal af en te water gelaten vandaag! Kunnen we weer lekker zeilen van de zomer ☀️⛵️
Vandaag lekker weer🌞 dus zijn de bevers/welpen lekker met water aan het spelen tijdens de sponzen race 🧽🪣
Vanmiddag hebben we online de Algemene Ledenvergadering gehad. Daarvoor is door de leiding een video gemaakt met activiteiten van afgelopen jaar.
Deze week zijn alle leden/ouders en/of verzorgers uitgenodigd via de e-mail voor de Algemene Ledenvergadering van Scouting Loevestein op zaterdag 29 mei 2021 om 16.30 uur. Zoals elk jaar worden de cijfers en ontwikkelingen van onze vereniging besproken.

Tevens hebben we enkele openstaande vacatures die we graag tijdens de ledenvergadering in willen vullen en er worden nog enkele belangrijke zaken omtrent onze vereniging besproken.

Om de vergadering volgens richtlijnen van het RIVM te laten verlopen zal deze online plaatsvinden. Wij vragen u om zich van tevoren aan te melden.

U kunt zich voor de vergadering aanmelden door een mail te sturen naar secretaris@scouting-loevestein.nl. Vermeld hierin uw naam en mailadres.

Hopelijk tot dan!
Een kleine impressie van de ochtend bij Mommers Outdoor&Sport. Wat hebben de Zeeverkenners en Wilde Vaart een top ochtend gehad!
De Zeeverkenners en Wilde Vaart hebben een top ochtend gehad bij Mommers Outdoor in Made. Klimmen en daarna van de 10 meter(!) toren springen @mommersoutdoorsport