Vertrouwenspersoon

Scouting Loevestein wil een warme en veilige omgeving bieden voor jeugdleden, leiding en bestuursleden. Als groep zullen we er alles aan doen dit waar te maken.

Desondanks kunnen er zich situaties voordoen waar er behoefte is aan gesprek, een praatpaal waar het gaat om ( jeugd)leden, leiding en bestuur in onderlinge verhoudingen. Hieronder valt ook (Sexueel)grensoverschrijdend gedrag op persoonlijk vlak.

Naast  situaties op het persoonlijk vlak kan het ook gaan over bezit of eigendommen van de groep.

Scouting Loevestein heeft hiervoor een vertrouwenspersoon aangesteld. De vertrouwenspersoon heeft geheimhoudingsplicht en is volledig onafhankelijk. De vertrouwenspersoon kent de groep van binnenuit, maar heeft voldoende afstand tot de groep om onafhankelijkheid te kunnen garanderen.

Onze vertrouwenspersoon is Janneke Vonk, u kunt haar bereiken via Email janneke-arjan@hetnet.nl

Zij zal daarna met u contact opnemen

Vanuit de Lions Club Werkendam hebben wij een mooie bijdrage mogen ontvangen voor onze nieuwe buitenspeelplaats. Bedankt!
Scouting Loevestein is bij een Update over COVID-19 delen.3 weeks ago
Kom je de komende weken naar Scouting? Doe dan onderstaande gezondheidscheck van het RIVM!

Is je antwoord op 1 van de vragen ja, kan je helaas niet meedoen met de opkomst. Meld je dan af bij de desbetreffende leiding.
BEDANKT VOOR JE STEM BIJ RABOBANK CLUBSUPPORT 2020!

We hebben een mooi bedrag opgehaald wat we kunnen investeren in onze nieuwe buitenspeelplaats!
Vandaag hebben de dolfijnen pompoenen uitgehold. Bedankt Rens de Graaff voor de mooie pompoenen!! ğŸŽƒ
WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN ‘T BOLWERK

De gemeente zal tussen 2 november en 11 november werkzaamheden verrichten aan het parkeerterrein aan ons terrein. In deze periode zal ons terrein slecht of niet bereikbaar zijn met de auto. We willen jullie daarom vragen om in deze periode de auto op een plek te parkeren buiten het parkeerterrein.
Afgelopen zaterdag hebben we met de dolfijnen boot onderdelen geleerd.