Vertrouwenspersoon

Scouting Loevestein wil een warme en veilige omgeving bieden voor jeugdleden, leiding en bestuursleden. Als groep zullen we er alles aan doen dit waar te maken.

Desondanks kunnen er zich situaties voordoen waar er behoefte is aan gesprek, een praatpaal waar het gaat om ( jeugd)leden, leiding en bestuur in onderlinge verhoudingen. Hieronder valt ook (Sexueel)grensoverschrijdend gedrag op persoonlijk vlak.

Naast  situaties op het persoonlijk vlak kan het ook gaan over bezit of eigendommen van de groep.

Scouting Loevestein heeft hiervoor een vertrouwenspersoon aangesteld. De vertrouwenspersoon heeft geheimhoudingsplicht en is volledig onafhankelijk. De vertrouwenspersoon kent de groep van binnenuit, maar heeft voldoende afstand tot de groep om onafhankelijkheid te kunnen garanderen.

Onze vertrouwenspersoon is Janneke Vonk, u kunt haar bereiken via Email janneke-arjan@hetnet.nl

Zij zal daarna met u contact opnemen

Zoek je nog een leuke activiteit voor in de zomervakantie??

Alle Nederlandse scouts worden uitgenodigd om mee te doen aan de grootste groene speurtocht ter wereld! Een wereldrecordpoging met een mooi groen doel.

Deelname is gratis en je kunt een vrijwillige bijdrage doen waarmee bomen worden geplant.

Kijk voor meer informatie op:
Afgelopen zaterdag zijn de bevers/welpen met de laatste opkomst naar de speeltuin in Nederhemert geweest.
Wat hebben de kids genoten!
Tot na de vakantie !!
Fijne vakantie allemaal 🌞🏖
In verband met het hoge water zijn de stacaravans van camping de Mosterdpot gestald op de parkeerplaats bij ons pand. Dit zorgt ervoor dat we minder parkeerruimte hebben. Kom zoveel mogelijk met de fiets of lopend naar de opkomsten!
Scouting Loevestein2 months ago
De bevers/welpen hebben hard geknutseld om weer iets moois te maken voor hun vader.
Hopen dat de vaders verwend worden vandaag !
Wij wensen jullie een fijne Vaderdag toe.
En dank gaat uit aan onze inpak service Nora, die zich vrijwillig aan bood.

FIJNE VADERDAG.
Scouting Loevestein2 months ago
De ‘Groen’ is weer helemaal af en te water gelaten vandaag! Kunnen we weer lekker zeilen van de zomer ☀️⛵️
Scouting Loevestein2 months ago