VOG

We willen dat de groep een veilige plaats is voor iedereen. Daarom hebben alle leiding, vrijwilligers en bestuursleden een geregistreerde VOG.

Scouting Loevestein15 hours ago
Let op! In verband met de herfstvakantie is er vandaag geen opkomst!

Volgende week hebben we voor alle groepen een avond opkomst van 19:00 - 21:00 uur. Overdag is er geen opkomst!
Hiep hiep hoera! 🎉 Deze leden hebben ook hun CWO roeien 3 praktijk met vlag en wimpel afgerond!
Heb je meer dan 20 loten verkocht met de clubactie krijg je deze oorkonde van je leiding! Naast dat we ontzettend blij zijn met je inzet, krijg je ook een code waarmee je ook nog mooie prijzen kan winnen bij de clubactie! Dus wil je in de prijzen kunnen vallen! Verkoop meer dan 20 loten en lever je boekje in bij je leiding
Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
Stem nu direct in de Rabo App of online op: rabobank.nl/clubsupport
Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
Stem nu direct in de Rabo App of online op: rabobank.nl/clubsupport
Prof. dr. Freek Vonk is Chief scout van Scouting Nederland! Hij is dé avonturier van Nederland en is daarin een grote inspiratiebron voor alle kinderen en jo...