VOG

We willen dat de groep een veilige plaats is voor iedereen. Daarom hebben alle leiding, vrijwilligers en bestuursleden een geregistreerde VOG.

Vanuit de Lions Club Werkendam hebben wij een mooie bijdrage mogen ontvangen voor onze nieuwe buitenspeelplaats. Bedankt!
Scouting Loevestein is bij een Update over COVID-19 delen.3 weeks ago
Kom je de komende weken naar Scouting? Doe dan onderstaande gezondheidscheck van het RIVM!

Is je antwoord op 1 van de vragen ja, kan je helaas niet meedoen met de opkomst. Meld je dan af bij de desbetreffende leiding.
BEDANKT VOOR JE STEM BIJ RABOBANK CLUBSUPPORT 2020!

We hebben een mooi bedrag opgehaald wat we kunnen investeren in onze nieuwe buitenspeelplaats!
Vandaag hebben de dolfijnen pompoenen uitgehold. Bedankt Rens de Graaff voor de mooie pompoenen!! 🎃
WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN ‘T BOLWERK

De gemeente zal tussen 2 november en 11 november werkzaamheden verrichten aan het parkeerterrein aan ons terrein. In deze periode zal ons terrein slecht of niet bereikbaar zijn met de auto. We willen jullie daarom vragen om in deze periode de auto op een plek te parkeren buiten het parkeerterrein.
Afgelopen zaterdag hebben we met de dolfijnen boot onderdelen geleerd.