VOG

We willen dat de groep een veilige plaats is voor iedereen. Daarom hebben alle leiding, vrijwilligers en bestuursleden een geregistreerde VOG.

Scouting Loevestein is bij Scoutinglandgoed Zeewolde.17 hours ago
Scoutinglandgoed Zeewolde
Wilde Vaart is op Nawaka! Wat zou hun subkamp kleur zijn??
Scouting Loevestein is bij Scoutinglandgoed Zeewolde.5 days ago
Scoutinglandgoed Zeewolde
We gaan maandag pas op Nawaka, maar onze eerste leden zijn al gespot! Afgelopen week hebben alle ouders van de kinderen die mee gaan de laatste info gekregen. Wij hebben er zin in jullie ook? Voor de laatste vragen: mail de desbetreffende leiding!
Neem een kijkje op Nawaka! 13 augustus van 11.00 tot 17.00 uur is het Nawaka terrein open voor bezoekers!

Er is heel veel te zien, doen en bewonderen: subkampen, centrale markt, horecagelegenheden, food trucks, laserdoolhof, escape room, ecovlet, zeefdrukken, kaartjes sturen en als afsluiter de gondelvaart!

Kortom dit wil je niet missen, kijk voor meer informatie op de website: https://nawaka.scouting.nl/algemeen/programma/bezoekersdag/
En weer twee leiding hebben hun CWO roeien gehaald! Gefeliciteerd Tico & Rik!
Scouting Loevestein2 months ago
Vandaag een hele 🌞dag dat betekent leuke spelletjes met water doen met de bevers/welpen 🧽🚰
Scouting Loevestein is in Woudrichem.2 months ago
Woudrichem