Dolfijnen

De Dolfijnen zijn de kinderen van 9 tot en met 11 jaar. Het is een “overgangsgroep” van land- naar waterwerk. De Dolfijnen hebben elke zaterdagmiddag opkomst van 13.30 tot 16.00 uur.

Bij de Dolfijnen leren de kinderen varen op onze boten. Ze leren allerlei handige knopen, onderdelen van de lelievletten en nog veel meer. Tussendoor doen ze ook nog allerlei andere activiteiten, zoals  knutselen, kokkerellen en leuke spelletjes.

Om contact op te nemen met de teamleider van de Dolfijnen kunt u hieronder het formulier invullen.

En weer twee leiding hebben hun CWO roeien gehaald! Gefeliciteerd Tico & Rik!
    Vandaag een hele 🌞dag dat betekent leuke spelletjes met water doen met de bevers/welpen 🧽🚰
    Scouting Loevestein is in Woudrichem.1 month ago
    Woudrichem
    De Wilde Vaart heeft vandaag hun tafels en banken versierd voor Nawaka 2022! Nawaka Subkamp Eiffeltoren
    Het speeltoestel is geopend!
    Scouting Loevestein2 months ago
    Aanstaande zaterdag: ouder kind opkomst! Nemen jullie allemaal één van jullie ouders mee???
    Scouting Loevestein is in Woudrichem.2 months ago
    Woudrichem
    Het is speeltoestel is af en kan vanaf zaterdag worden gebruikt! Na de ALV op 21 mei zal hij officieel worden geopend! Dank aan alle vrijwilligers die hier ruim een jaar mee bezig zijn geweest!!!