Bevers

De Bevers zijn kinderen in de leeftijdsgroep van 5 tot 7 jaar. Ze hebben elke zaterdagmiddag opkomst van 14:00 tot 16.00 uur.

Zij spelen het Scoutingspel volgens het thema β€˜Hotsjietonia. In het dorp Hotsjietonia is de hoofdpersoon het kind Stuiter. Stuiter speelt met vriendjes in het dorp Hotsjietonia en hij beleeft met hen allerlei avonturen. De andere spelfiguren zijn de inwoners van het dorp. Rond Stuiter en de anderen doen de Bevers allerlei activiteiten, zoals: knutselen, hutten bouwen, de natuur ontdekken enverschillende spelletjes.

De bevers gaan 2 keer per jaar op kamp. In de winter is dat 1 nachtje en ’s zomers gaan de bevers zelfs 2 nachtjes op kamp. De kampen worden meestal op het veld bij ons clubhuis in Woudrichem gehouden.

Om contact op te nemen met de teamleider van de Bevers kunt u hieronder het formulier invullen.

β˜€οΈπŸ˜Ž Terugblik naar vorige week: een heerlijke zonnige dag vol avontuur! Onze zeeverkenners en wilde vaart hebben de hele dag gevaren, daarna lekker gegeten op het pand, popcorn gebakken boven het vuur, film gekeken en overnacht. Een top weekend! ⛡️πŸ”₯🍿πŸŽ₯πŸ•οΈ #ScoutingAvontuur #Zeeverkenners #Throwback
    πŸŽ‰ Op de jaarmarkt in Woudrichem vandaag! πŸŽͺ

Kom langs en doe mee met het spijkerbroekhangen, muntjes werpen of ga op avontuur met onze speurtocht! πŸ•΅οΈβ€β™‚οΈ
    We zijn er nog tot 17u, dus mis het niet! πŸ•”