Welpen

De welpen zijn de kinderen in de leeftijdsgroep van 7 tot 9 jaar en hebben elke zaterdagmiddag opkomst van 09:30 tot 12:00 uur.

De welpen spelen in de jungle, samen met de figuren uit Jungleboek en beleven zo de meest spannende avonturen. De hoofdpersonen van de jungle zijn Mowgli en Shanti en verkennen samen met de welpen elke week een ander gebied in de jungle. De activiteitengebieden in de jungle zijn: de raadrots, het wolvenhol, de Khaali Jagah-vlakte, de Nishaani – vlakte, Haveli (mensendorp), de ruΓ―ne Emaarate, de Talaab-poel en de Guhagrotten. Elke gebied heeft zijn eigen kenmerk, zo kunnen we bijvoorbeeld gezellig knutselen bij de Guhagrotten, lekker buiten spellen bij de Talaab-poel, kampvuur maken en lekker koken op de Nishaani-vlakte of een spannende speurtocht lopen in Haveli (het mensendorp)

Daarnaast kunnen de welpen insignes verdienen. Dit zijn een soort badges die ze verdienen door een aantal weken bezig te zijn met een bepaald thema. Als de welpen alle activiteiten in een bepaald thema hebben gedaan, verdienen ze een insigne en kunnen ze deze op hun scouting blouse bevestigen.

De welpen gaan ook ieder voorjaar en in de zomer op kamp. In het voorjaar is dit een weekend en in de zomer gaan we zelf een hele week weg. We overnachten dan bijna altijd in een blokhut in een bosrijke omgeving.

Om contact op te nemen met de teamleider van de Welpen kunt u hieronder het formulier invullen.

β˜€οΈπŸ˜Ž Terugblik naar vorige week: een heerlijke zonnige dag vol avontuur! Onze zeeverkenners en wilde vaart hebben de hele dag gevaren, daarna lekker gegeten op het pand, popcorn gebakken boven het vuur, film gekeken en overnacht. Een top weekend! ⛡️πŸ”₯🍿πŸŽ₯πŸ•οΈ #ScoutingAvontuur #Zeeverkenners #Throwback
    πŸŽ‰ Op de jaarmarkt in Woudrichem vandaag! πŸŽͺ

Kom langs en doe mee met het spijkerbroekhangen, muntjes werpen of ga op avontuur met onze speurtocht! πŸ•΅οΈβ€β™‚οΈ
    We zijn er nog tot 17u, dus mis het niet! πŸ•”