Wilde Vaart

De Wilde Vaart is de groep van 16 tot 18 jaar. Zij hebben opkomst van 9:30 tot 12:00 uur.  De Wilde Vaart heeft begeleiding die ze op weg helpt en bij wie ze terecht kunnen met vragen.

De Wilde Vaart is voornamelijk zelf verantwoordelijk voor hun eigen programma.

Daarnaast neemt de Wilde Vaart een stuk van het bootonderhoud voor hun rekening.

Om contact op te nemen met de teamleider van de Wilde Vaart kunt u hieronder het formulier invullen.

En weer twee leiding hebben hun CWO roeien gehaald! Gefeliciteerd Tico & Rik!
    Vandaag een hele 🌞dag dat betekent leuke spelletjes met water doen met de bevers/welpen 🧽🚰
    Scouting Loevestein is in Woudrichem.1 month ago
    Woudrichem
    De Wilde Vaart heeft vandaag hun tafels en banken versierd voor Nawaka 2022! Nawaka Subkamp Eiffeltoren
    Het speeltoestel is geopend!
    Scouting Loevestein2 months ago
    Aanstaande zaterdag: ouder kind opkomst! Nemen jullie allemaal één van jullie ouders mee???
    Scouting Loevestein is in Woudrichem.2 months ago
    Woudrichem
    Het is speeltoestel is af en kan vanaf zaterdag worden gebruikt! Na de ALV op 21 mei zal hij officieel worden geopend! Dank aan alle vrijwilligers die hier ruim een jaar mee bezig zijn geweest!!!