Beheer

Met het onderstaande formulier kunt u de secretaris contacteren.

Marijn Bataille
Pandbeheerder Scouting Loevestein

Scouting Loevestein1 day ago
    Vandaag is de laatste dag dat je kan stemmen bij Rabobank clubsupport!!! Hebben jullie al gestemd?
    De welpen zijn vanochtend weer verder gegaan aan de inisgne Ik. Daarbij moesten ze hun eigen huis na tekenen. Ondanks het vieze weer hebben we ook wat leuke spelletjes binnen gedaan.
    Scouting Loevestein1 week ago
    Dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor het vernieuwen van onze kachels en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Verkoopboekje met QR-code
    Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in het instructiefilmpje in de link. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje.

We doen het samen
    Nieuw dit jaar is dat als je meer dan 25 loten verkoopt je een medaille krijgt! We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

Scouting Loevestein is in Woudrichem.2 weeks ago
    Woudrichem
    Wij zijn klaar voor de open dag?? Wie komt er vandaag allemaal??
    Aanstaande zaterdag 17 september is onze opendag!

We willen graag laten zien wat we doen op scouting. Iedereen is welkom om te kijken en ervaren wat scouting is.
    Ben je al lid, nodig dan vooral je vriendjes en vriendinnetjes uit.

We hebben een gaaf programma voor de zeeverkenners en wildevaart (12 tot 16 jaar): van 9.30uur tot 12uur.
    Voor de bevers, welpen en dolfijnen (leeftijd 5 tot en met 11 jaar): van 13.30uur tot 16uur.

Graag tot dan!
    Scouting Loevestein is in Woudrichem.3 weeks ago
    Woudrichem
    Stemmen jullie op ons bij Rabobank Clubsupport?? Met de opbrengst zullen we een aantal van onze kachels gaan vervangen in het pand voor zuinigere exemplaren!