Bevers

De Bevers zijn kinderen in de leeftijdsgroep van 5 tot 7 jaar. Ze hebben elke zaterdagmiddag opkomst van 13:30 tot 16.00 uur.

Zij spelen het Scoutingspel volgens het thema ‘Hotsjietonia. In het dorp Hotsjietonia is de hoofdpersoon het kind Stuiter. Stuiter speelt met vriendjes in het dorp Hotsjietonia en hij beleeft met hen allerlei avonturen. De andere spelfiguren zijn de inwoners van het dorp. Rond Stuiter en de anderen doen de Bevers allerlei activiteiten, zoals: knutselen, hutten bouwen, de natuur ontdekken enverschillende spelletjes.

De bevers gaan 2 keer per jaar op kamp. In de winter is dat 1 nachtje en ’s zomers gaande bevers zelfs 2 nachtjes op kamp. De kampen worden meestal op het veld bij ons clubhuis in Woudrichem gehouden.

Om contact op te nemen met de teamleider van de Bevers kunt u hieronder het formulier invullen.

Gisteren hadden we hoog bezoek bij scouting.
    Het weer was niet zo fijn.
    Hierdoor konden de bevers en welpen binnen zijn.
    we hadden 2 pieten op bezoek.
    Ze strooide snoepgoed in iedere hoek.
    Wat hebben de kids gelachen toen Piet door de stoel was gezakt.
    De kids waren weer lief geweest.
    De pieten hadden een volle zak met cadeautjes meegebracht.
    Ze hebben samen de stoelendans gedaan en zak gelopen.
    De kids hebben genoten
    Sinterklaas met de Zeeverkenners en de Wilde Vaart!
    De dolfijnen hebben weer hun handjes uit gestoken en hun creatieve ideeën laten zien de suprises. Geweldige resultaten! Tot volgende jaar Sinterklaas
    Scouting Loevestein1 week ago
    De Wilde Vaart heeft gisteren eerst onderhoud gepleegd aan de boot! Daarna hebben ze lekker opgewarmd bij een vuurtje waar ze soep en een broodje knakworst op hebben gemaakt
    Wat een schitterend bedrag hebben we opgehaald met RabobankClubsupport! Iedereen bedank voor het stemmen!
    We gaan lekker met de snoeidag 💪🏼