Bevers

De Bevers zijn kinderen in de leeftijdsgroep van 5 tot 7 jaar. Ze hebben elke zaterdagmiddag opkomst van 13:30 tot 16.00 uur.

Zij spelen het Scoutingspel volgens het thema ‘Hotsjietonia. In het dorp Hotsjietonia is de hoofdpersoon het kind Stuiter. Stuiter speelt met vriendjes in het dorp Hotsjietonia en hij beleeft met hen allerlei avonturen. De andere spelfiguren zijn de inwoners van het dorp. Rond Stuiter en de anderen doen de Bevers allerlei activiteiten, zoals: knutselen, hutten bouwen, de natuur ontdekken enverschillende spelletjes.

De bevers gaan 2 keer per jaar op kamp. In de winter is dat 1 nachtje en ’s zomers gaande bevers zelfs 2 nachtjes op kamp. De kampen worden meestal op het veld bij ons clubhuis in Woudrichem gehouden.

Om contact op te nemen met de teamleider van de Bevers kunt u hieronder het formulier invullen.

Scouting Loevestein is in Woudrichem.5 days ago
    Woudrichem
    Het is speeltoestel is af en kan vanaf zaterdag worden gebruikt! Na de ALV op 21 mei zal hij officieel worden geopend! Dank aan alle vrijwilligers die hier ruim een jaar mee bezig zijn geweest!!!
    Vandaag waren we aanwezig bij de dodenherdenking in Woudrichem.

Het was mooi dat wij hier onze bijdrage aan konden leveren!

#dodenherdenking #4mei #omdatwijnietvergeten
    En de muur is af! Op een schaal van 1 tot 10 hoe vet is dit??! Zien jullie ook wie zijn huis er op de muur staat?? 🐠
    Wauw!!! Wat wordt de muur gaaf zeg! Vinden jullie hem net zo mooi als dat wij vinden?
    Bevers/welpen Samen met de dolfijnen paaseitjes zoeken over het gehele terrein
    Gisteren hebben de bevers/welpen paasopkomst gehad. Iedereen fijne paasdagen gewenst 🥚🐣