Bevers

Bevers

De Bevers zijn kinderen in de leeftijdsgroep van 5 tot 7 jaar. Ze hebben elke zaterdagmiddag opkomst van 13:30 tot 16.00 uur.

Zij spelen het Scoutingspel volgens het thema ‘Hotsjietonia. In het dorp Hotsjietonia is de hoofdpersoon het kind Stuiter. Stuiter speelt met vriendjes in het dorp Hotsjietonia en hij beleeft met hen allerlei avonturen. De andere spelfiguren zijn de inwoners van het dorp. Rond Stuiter en de anderen doen de Bevers allerlei activiteiten, zoals: knutselen, hutten bouwen, de natuur ontdekken enverschillende spelletjes.

De bevers gaan 2 keer per jaar op kamp. In de winter is dat 1 nachtje en ’s zomers gaande bevers zelfs 2 nachtjes op kamp. De kampen worden meestal op het veld bij ons clubhuis in Woudrichem gehouden.Om contact op te nemen met de teamleider van de Bevers kunt u hieronder het formulier invullen.

  Scouting Loevestein
  Scouting Loevestein5 days ago
  Vanuit de Lions Club Werkendam hebben wij een mooie bijdrage mogen ontvangen voor onze nieuwe buitenspeelplaats. Bedankt!
  Scouting Loevestein
  Scouting Loevestein is bij een Update over COVID-19 delen.3 weeks ago
  Kom je de komende weken naar Scouting? Doe dan onderstaande gezondheidscheck van het RIVM!

  Is je antwoord op 1 van de vragen ja, kan je helaas niet meedoen met de opkomst. Meld je dan af bij de desbetreffende leiding.
  Scouting Loevestein
  Scouting Loevestein3 weeks ago
  BEDANKT VOOR JE STEM BIJ RABOBANK CLUBSUPPORT 2020!

  We hebben een mooi bedrag opgehaald wat we kunnen investeren in onze nieuwe buitenspeelplaats!
  Scouting Loevestein
  Scouting Loevestein4 weeks ago
  Vandaag hebben de dolfijnen pompoenen uitgehold. Bedankt Rens de Graaff voor de mooie pompoenen!! 🎃
  Scouting Loevestein
  Scouting Loevestein1 month ago
  WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN ‘T BOLWERK

  De gemeente zal tussen 2 november en 11 november werkzaamheden verrichten aan het parkeerterrein aan ons terrein. In deze periode zal ons terrein slecht of niet bereikbaar zijn met de auto. We willen jullie daarom vragen om in deze periode de auto op een plek te parkeren buiten het parkeerterrein.
  Scouting Loevestein
  Scouting Loevestein1 month ago
  Afgelopen zaterdag hebben we met de dolfijnen boot onderdelen geleerd.
  Menu