Bevers

De Bevers zijn kinderen in de leeftijdsgroep van 5 tot 7 jaar. Ze hebben elke zaterdagmiddag opkomst van 14:00 tot 16.00 uur.

Zij spelen het Scoutingspel volgens het thema ‘Hotsjietonia. In het dorp Hotsjietonia is de hoofdpersoon het kind Stuiter. Stuiter speelt met vriendjes in het dorp Hotsjietonia en hij beleeft met hen allerlei avonturen. De andere spelfiguren zijn de inwoners van het dorp. Rond Stuiter en de anderen doen de Bevers allerlei activiteiten, zoals: knutselen, hutten bouwen, de natuur ontdekken enverschillende spelletjes.

De bevers gaan 2 keer per jaar op kamp. In de winter is dat 1 nachtje en ’s zomers gaan de bevers zelfs 2 nachtjes op kamp. De kampen worden meestal op het veld bij ons clubhuis in Woudrichem gehouden.

Om contact op te nemen met de teamleider van de Bevers kunt u hieronder het formulier invullen.

Wij hebben helaas een storing waardoor we geen mail meer ontvangen! Wil je ons bereiken of heb je vragen? Stuur dan een bericht via facebook of instagram
    Let op! I.v.m. carnaval is er aanstaande zaterdag geen opkomst!!!
    Vandaag hebben we met de zeeverkenners en wilde vaart het smokkelspel 💵 gespeeld en een teambuildings opdracht gedaan met het pionierwerk 🪢. Ook zijn ze druk bezig geweest met insigne houtbewerking en stoken 🪵
    Deze week zijn alle leerlingen van groep 3 tm 8 van basisschool de Ebenhaezer bij ons op scouting geweest.

Dit was in samenwerking met de sportcoach van de gemeente Altena.

Mooie kans om aan meer dan 100 kinderen te laten zien wat wij op scouting doen!

We hebben veel blije gezichten gezien. Iedereen die enthousiast is geworden is zaterdag van harte welkom!
    De dolfijnen zijn vandaag begonnen aan het nieuwe insigne pionieren🪢
    Scouting Loevestein2 months ago
    Op 6 januari willen we graag met jullie het nieuwe jaar inluiden met een borrel! Alle leden, ouders en hun familie zijn welkom vanaf 16:00 uur. Ook zullen we wat jubilarissen in het zonnetje zetten. Ben je jubilaris, kom dan zeker langs!
    De jubilarissen zijn:
    30 jaar: Arne