Bevers

Bevers

De Bevers zijn kinderen in de leeftijdsgroep van 5 tot 7 jaar. Ze hebben elke zaterdagmiddag opkomst van 13:30 tot 16.00 uur.

Zij spelen het Scoutingspel volgens het thema ‘Hotsjietonia. In het dorp Hotsjietonia is de hoofdpersoon het kind Stuiter. Stuiter speelt met vriendjes in het dorp Hotsjietonia en hij beleeft met hen allerlei avonturen. De andere spelfiguren zijn de inwoners van het dorp. Rond Stuiter en de anderen doen de Bevers allerlei activiteiten, zoals: knutselen, hutten bouwen, de natuur ontdekken enverschillende spelletjes.

De bevers gaan 2 keer per jaar op kamp. In de winter is dat 1 nachtje en ’s zomers gaande bevers zelfs 2 nachtjes op kamp. De kampen worden meestal op het veld bij ons clubhuis in Woudrichem gehouden.Om contact op te nemen met de teamleider van de Bevers kunt u hieronder het formulier invullen.

  Scouting Loevestein
  Scouting Loevestein2 weeks ago
  De welpen hebben zaterdag zich zelf lekker warm gehouden bij het vuur en zijn verder gegaan met het insigne koken. Lekker eitje bakken op het vuur. Dat was smullen!
  Scouting Loevestein
  Scouting Loevestein2 weeks ago
  Sneeuw bij de scouting! Dolfijnen maken vogelvoer en de bevers spelen lekker in de sneeuw! ❄️
  Scouting Loevestein
  Scouting Loevestein is in Woudrichem.2 weeks ago
  Woudrichem
  Heb jij je al aangemeld voor winterkamp?
  Ouders hebben een mail gekregen met het kampformulier
  Invullen kan t/m 18 februari
  Heb je het kampformulier
  niet gekregen, neem conctact met ons op!
  Scouting Loevestein
  Scouting Loevestein3 weeks ago
  Vandaag zijn de welpen begonnen met een nieuwe insigne, koken. Daarom hebben ze een eigen menu kaart geknutseld. De leiding heeft ondertussen de knutsel kast even opgeruimd. Ook zijn we heel even buiten geweest voor een frisse neus met onze nieuwe paraplu.
  Scouting Loevestein
  Scouting Loevestein is in Woudrichem.1 month ago
  Woudrichem
  7 januari nieuwjaarsborrel om 16:00 uur. Komen jullie ook met ons het nieuwe naar inluiden? Tevens worden alle jubilarissen in het zonnetje gezet!
  Scouting Loevestein
  Scouting Loevestein is in Woudrichem.2 months ago
  Woudrichem
  Vandaag hadden we onze jaarlijkse kerstopkomst en hebben we de opbrengst van de Clubactie bekend gemaakt! We hadden dit jaar het recordbedrag van €2428,08. Alle top verkopers hebben een medaille gekregen! Alle (ver)kopers bedankt! #vierhetsucces

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Menu