Zoek je nog een leuke activiteit voor in de zomervakantie??

Alle Nederlandse scouts worden uitgenodigd om mee te doen aan de grootste groene speurtocht ter wereld! Een wereldrecordpoging met een mooi groen doel.

Deelname is gratis en je kunt een vrijwillige bijdrage doen waarmee bomen worden geplant.

Kijk voor meer informatie op:
Afgelopen zaterdag zijn de bevers/welpen met de laatste opkomst naar de speeltuin in Nederhemert geweest.
Wat hebben de kids genoten!
Tot na de vakantie !!
Fijne vakantie allemaal 🌞🏖
In verband met het hoge water zijn de stacaravans van camping de Mosterdpot gestald op de parkeerplaats bij ons pand. Dit zorgt ervoor dat we minder parkeerruimte hebben. Kom zoveel mogelijk met de fiets of lopend naar de opkomsten!
Scouting Loevestein2 months ago
De bevers/welpen hebben hard geknutseld om weer iets moois te maken voor hun vader.
Hopen dat de vaders verwend worden vandaag !
Wij wensen jullie een fijne Vaderdag toe.
En dank gaat uit aan onze inpak service Nora, die zich vrijwillig aan bood.

FIJNE VADERDAG.
Scouting Loevestein2 months ago
De ‘Groen’ is weer helemaal af en te water gelaten vandaag! Kunnen we weer lekker zeilen van de zomer ☀️⛵️
Scouting Loevestein2 months ago