Login hulp

Login hulp

FAQ


Hoe werkt het inloggen via SOL?

Om in te loggen heeft u ten eerste een gebruikersnaam en wachtwoord nodig van SOL, weet u deze niet?
Klik dan hier. Linksonderaan de pagina staat het vakje "log in met SOL" hier vult u de SOL gebruikersnaam in, klik vervolgens op "inloggen". U komt op de pagina van scouting online uit, hier logt u in met u wachtwoord daarna kunt kiezen voor hoelang u automatisch word ingelogd op de Scouting Loevestein site.Wat kan ik als ik ben ingelogt?

Het enige wat je meer dan normaal kan doen is foto's bekijken en uploaden.Ik weet mij gebruikersnaam en/of wachtwoord van SOL niet.

Je kan door HIER te klikken je gebruikersnaam of je wachtwoord opvragen bij SOL zodra je die weet kan je die invoeren bij onze site, maar je kan ook inloggen op SOL zelf.Heeft u nog een vraag? Dan is het het makkelijkst om te mailen naar de webmaster, dat kan door HIER te klikken.

Scouting Loevestein
Scouting Loevestein2 days ago
De dolfijnen zijn lekker bezig geweest met pepernoten bakken.
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein4 weeks ago
We gaan ontzettend goed met de clubactie maar hebben nog niet alle boekjes binnen! Leveren jullie hem zaterdag allemaal in?
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein is in Woudrichem.4 weeks ago
Woudrichem
Dit was nacht van de nacht 2022! De bevers en welpen hebben lantaarns gemaakt, de dolfijnen waren glowstick mannetjes en hebben de zeeverkenners en wilde vaart vossenjacht gehad!
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein is in Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands.1 month ago
Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
De leiding is vandaag op cursus! Er worden verschillende cursussen gevolgd zoals: kampvuur maken, kabelbaan maken, pesten en bouw je eigen escape room! Zien jullie ons serieus bezig zijn!
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein1 month ago
Let op! In verband met de herfstvakantie en een cursusdag voor de leiding is er morgen (22 oktober) geen opkomst
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein1 month ago
Laat het donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 18e keer georganiseerd op zaterdag 29 oktober 2022. Tijdens Nacht van de Nacht is er overdag geen opkomst, maar zal de opkomst ‘s avonds plaatsvinden van 19:00 tot 21:00 uur
Voor de Zeeverkenners en de Wilde Vaart zal de opkomst iets spannender zijn, maar let op nacht van de nacht is geen halloween opkomst!

Menu