Login hulp

Login hulp

FAQ


Hoe werkt het inloggen via SOL?

Om in te loggen heeft u ten eerste een gebruikersnaam en wachtwoord nodig van SOL, weet u deze niet?
Klik dan hier. Linksonderaan de pagina staat het vakje "log in met SOL" hier vult u de SOL gebruikersnaam in, klik vervolgens op "inloggen". U komt op de pagina van scouting online uit, hier logt u in met u wachtwoord daarna kunt kiezen voor hoelang u automatisch word ingelogd op de Scouting Loevestein site.Wat kan ik als ik ben ingelogt?

Het enige wat je meer dan normaal kan doen is foto's bekijken en uploaden.Ik weet mij gebruikersnaam en/of wachtwoord van SOL niet.

Je kan door HIER te klikken je gebruikersnaam of je wachtwoord opvragen bij SOL zodra je die weet kan je die invoeren bij onze site, maar je kan ook inloggen op SOL zelf.Heeft u nog een vraag? Dan is het het makkelijkst om te mailen naar de webmaster, dat kan door HIER te klikken.

Scouting Loevestein
Scouting Loevestein6 days ago
De ‘Groen’ is weer helemaal af en te water gelaten vandaag! Kunnen we weer lekker zeilen van de zomer ☀️⛵️
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein3 weeks ago
Vandaag lekker weer🌞 dus zijn de bevers/welpen lekker met water aan het spelen tijdens de sponzen race 🧽🪣
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein3 weeks ago
Vanmiddag hebben we online de Algemene Ledenvergadering gehad. Daarvoor is door de leiding een video gemaakt met activiteiten van afgelopen jaar.
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein4 weeks ago
Deze week zijn alle leden/ouders en/of verzorgers uitgenodigd via de e-mail voor de Algemene Ledenvergadering van Scouting Loevestein op zaterdag 29 mei 2021 om 16.30 uur. Zoals elk jaar worden de cijfers en ontwikkelingen van onze vereniging besproken.

Tevens hebben we enkele openstaande vacatures die we graag tijdens de ledenvergadering in willen vullen en er worden nog enkele belangrijke zaken omtrent onze vereniging besproken.

Om de vergadering volgens richtlijnen van het RIVM te laten verlopen zal deze online plaatsvinden. Wij vragen u om zich van tevoren aan te melden.

U kunt zich voor de vergadering aanmelden door een mail te sturen naar secretaris@scouting-loevestein.nl. Vermeld hierin uw naam en mailadres.

Hopelijk tot dan!
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein1 month ago
Een kleine impressie van de ochtend bij Mommers Outdoor&Sport. Wat hebben de Zeeverkenners en Wilde Vaart een top ochtend gehad!
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein1 month ago
De Zeeverkenners en Wilde Vaart hebben een top ochtend gehad bij Mommers Outdoor in Made. Klimmen en daarna van de 10 meter(!) toren springen @mommersoutdoorsport
Scouting Loevestein
Menu