Login hulp

Login hulp

FAQ


Hoe werkt het inloggen via SOL?

Om in te loggen heeft u ten eerste een gebruikersnaam en wachtwoord nodig van SOL, weet u deze niet?
Klik dan hier. Linksonderaan de pagina staat het vakje "log in met SOL" hier vult u de SOL gebruikersnaam in, klik vervolgens op "inloggen". U komt op de pagina van scouting online uit, hier logt u in met u wachtwoord daarna kunt kiezen voor hoelang u automatisch word ingelogd op de Scouting Loevestein site.Wat kan ik als ik ben ingelogt?

Het enige wat je meer dan normaal kan doen is foto's bekijken en uploaden.Ik weet mij gebruikersnaam en/of wachtwoord van SOL niet.

Je kan door HIER te klikken je gebruikersnaam of je wachtwoord opvragen bij SOL zodra je die weet kan je die invoeren bij onze site, maar je kan ook inloggen op SOL zelf.Heeft u nog een vraag? Dan is het het makkelijkst om te mailen naar de webmaster, dat kan door HIER te klikken.

Scouting Loevestein
Scouting Loevestein1 day ago
De zv en wv zijn vandaag begonnen met plantenbakken maken voor bij de overkapping! Volgende week gaan we verder
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein3 days ago
De Zeeverkenners en Wilde Vaart moesten een stop motion film maken op kamp. Zie hier het resultaat van de video van Sepp, Wilco, Mees en Ryan
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein4 days ago
En natuurlijk sluit je kamp af met de bonte avond! Via de echte rode loper kwamen alle kinderen en leiding aan en hebben we een geweldig leuk feestje gehouden!
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein6 days ago
Op zondag zijn de zeeverkenners en wilde vaart Rucphen in geweest met 88 knotsgekke opdrachten. Wie er na 2 uur de meeste punten had, heeft gewonnen.
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein1 week ago
We zijn weer thuis van winterkamp en wat was het leuk! We zullen deze week via social media en onze app wat updates geven over wat we allemaal hebben gedaan! Alle kinderen bedankt en slaap lekker!
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein3 weeks ago
De ZV en WV hebben vandaag reuze mikado gespeeld. Daarna hebben ze nog hun tuintje bijgehouden!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Menu