Login hulp

Login hulp

FAQ


Hoe werkt het inloggen via SOL?

Om in te loggen heeft u ten eerste een gebruikersnaam en wachtwoord nodig van SOL, weet u deze niet?
Klik dan hier. Linksonderaan de pagina staat het vakje "log in met SOL" hier vult u de SOL gebruikersnaam in, klik vervolgens op "inloggen". U komt op de pagina van scouting online uit, hier logt u in met u wachtwoord daarna kunt kiezen voor hoelang u automatisch word ingelogd op de Scouting Loevestein site.Wat kan ik als ik ben ingelogt?

Het enige wat je meer dan normaal kan doen is foto's bekijken en uploaden.Ik weet mij gebruikersnaam en/of wachtwoord van SOL niet.

Je kan door HIER te klikken je gebruikersnaam of je wachtwoord opvragen bij SOL zodra je die weet kan je die invoeren bij onze site, maar je kan ook inloggen op SOL zelf.Heeft u nog een vraag? Dan is het het makkelijkst om te mailen naar de webmaster, dat kan door HIER te klikken.

Scouting Loevestein
Scouting Loevestein1 day ago
Wat gaan we lekker met de clubactie! Na 5 dagen verkoop zitten we met alleen de online lootjes al op 57% van ons streefbedrag! Blijf zo door gaan leden
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein6 days ago
https://lot.clubactie.nl/lot/scouting-loevestein/474464

Morgen start de clubactie en zullen we langs de deuren gaan en kan je via bovenstaande link loten kopen! Helpen jullie ons met het vernieuwen ons kampmaterialen!
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein1 week ago
De informatieavond voor Nawaka is gisteren goed bezocht! Alle ouders en kinderen waren ontzettend enthousiast na de informatie. We hopen op veel aanmeldingen natuurlijk! Komende week wordt de powerpoint naar alle ouders van de Dolfijnen, Zeeverkenners en Wilde Vaart gestuurd!
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein1 week ago
Vanaf zaterdag 18 september gaan we weer samen loten van de Grote Clubactie verkopen voor onze club. Dit jaar willen we de opbrengst besteden aan het vernieuwen van onze kampmaterialen! Denk hierbij aan het repareren of aanschaffen van nieuwe tenten en spullen voor in de keuken!

Wist je dat je niet per se langs de deuren hoeft te gaan, maar ook heel gemakkelijk online loten kunt verkopen? Help jij mee om de clubkas te spekken?! #scoutingloevestein #groteclubactie
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein1 week ago
Morgen is de informatieavond voor Nawaka 2022. Wil je hier nog bij zijn, stuur een mail naar secretaris@scouting-loevestein.nl

Alvast in de Nawaka stemming komen? Bekijk onderstaande video van de gondelvaart 2018
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein
Scouting Loevestein2 weeks ago
Weten jullie nog dat we vorig jaar met de Grote Clubactie geld hebben ingezameld voor een nieuw speeltoestel? Dit toestel wordt binnenkort geplaatst! Zo zie je maar dat als we genoeg lootjes verkopen we ook echt iets kunnen met het opgehaalde geld! Deze week starten we weer met de clubactie! Later deze week zullen we het doel voor dit jaar bekend maken!
Menu