Mail naar de Secretaris-Stichting

Met het onderstaande formulier kunt u de secretaris van de stichting contacteren.

Jaap Vonk
Secretaris Stichting

De welpen hebben zaterdag zich zelf lekker warm gehouden bij het vuur en zijn verder gegaan met het insigne koken. Lekker eitje bakken op het vuur. Dat was smullen!
    Sneeuw bij de scouting! Dolfijnen maken vogelvoer en de bevers spelen lekker in de sneeuw! ❄️
    Scouting Loevestein is in Woudrichem.2 weeks ago
    Woudrichem
    Heb jij je al aangemeld voor winterkamp?
    Ouders hebben een mail gekregen met het kampformulier
    Invullen kan t/m 18 februari
    Heb je het kampformulier
    niet gekregen, neem conctact met ons op!
    Vandaag zijn de welpen begonnen met een nieuwe insigne, koken. Daarom hebben ze een eigen menu kaart geknutseld. De leiding heeft ondertussen de knutsel kast even opgeruimd. Ook zijn we heel even buiten geweest voor een frisse neus met onze nieuwe paraplu.
    Scouting Loevestein is in Woudrichem.1 month ago
    Woudrichem
    7 januari nieuwjaarsborrel om 16:00 uur. Komen jullie ook met ons het nieuwe naar inluiden? Tevens worden alle jubilarissen in het zonnetje gezet!
    Scouting Loevestein is in Woudrichem.2 months ago
    Woudrichem
    Vandaag hadden we onze jaarlijkse kerstopkomst en hebben we de opbrengst van de Clubactie bekend gemaakt! We hadden dit jaar het recordbedrag van €2428,08. Alle top verkopers hebben een medaille gekregen! Alle (ver)kopers bedankt! #vierhetsucces