Opzeggen lidmaatschap

Als uw kind wil stoppen met scouting kunt u dit hier via e-mail doorgeven aan de penningmeester en desbetreffende leiding.
De leiding stelt het op prijs als u of uw kind persoonlijk aangeeft waarom u het lidmaatschap op wilt zeggen.

Let op: de contributie wordt stopgezet na het lopende kwartaal, als de penningmeester en leiding op de hoogte zijn van de opzegging.*

Speltak (verplicht)

Met een uniform dat niet meer gebruikt wordt helpen wij graag nieuwe leden de kosten te drukken.
    Als u een uniform aan de groep wilt doneren, geef dat dan hier aan, dan nemen wij contact met u op.

We willen graag precies weten waarom er leden weggaan bij scouting Loevestein
    Vind u het goed dat u nog eventueel contacteren over verdere redenen?

Om spam tegen te gaan vragen we u de volgende som op te lossen:

*U krijgt ten alle tijden een bevestigingsmail als u mail juist is ontvangen, als u deze niet krijgt vult u het formulier nogmaals in. (Dit duurt maximaal 5 minuten).

Scouting Loevestein is bij Scoutinglandgoed Zeewolde.16 hours ago
    Scoutinglandgoed Zeewolde
    Wilde Vaart is op Nawaka! Wat zou hun subkamp kleur zijn??
    Scouting Loevestein is bij Scoutinglandgoed Zeewolde.5 days ago
    Scoutinglandgoed Zeewolde
    We gaan maandag pas op Nawaka, maar onze eerste leden zijn al gespot! Afgelopen week hebben alle ouders van de kinderen die mee gaan de laatste info gekregen. Wij hebben er zin in jullie ook? Voor de laatste vragen: mail de desbetreffende leiding!
    Neem een kijkje op Nawaka! 13 augustus van 11.00 tot 17.00 uur is het Nawaka terrein open voor bezoekers!

Er is heel veel te zien, doen en bewonderen: subkampen, centrale markt, horecagelegenheden, food trucks, laserdoolhof, escape room, ecovlet, zeefdrukken, kaartjes sturen en als afsluiter de gondelvaart!

Kortom dit wil je niet missen, kijk voor meer informatie op de website: https://nawaka.scouting.nl/algemeen/programma/bezoekersdag/
    En weer twee leiding hebben hun CWO roeien gehaald! Gefeliciteerd Tico & Rik!
    Scouting Loevestein2 months ago
    Vandaag een hele 🌞dag dat betekent leuke spelletjes met water doen met de bevers/welpen 🧽🚰
    Scouting Loevestein is in Woudrichem.2 months ago
    Woudrichem