Opzeggen lidmaatschap

Als uw kind wil stoppen met scouting kunt u dit hier via e-mail doorgeven aan de penningmeester en desbetreffende leiding.
De leiding stelt het op prijs als u of uw kind persoonlijk aangeeft waarom u het lidmaatschap op wilt zeggen.

Let op: de contributie wordt stopgezet na het lopende kwartaal, als de penningmeester en leiding op de hoogte zijn van de opzegging.*

Speltak (verplicht)

Met een uniform dat niet meer gebruikt wordt helpen wij graag nieuwe leden de kosten te drukken.
    Als u een uniform aan de groep wilt doneren, geef dat dan hier aan, dan nemen wij contact met u op.

We willen graag precies weten waarom er leden weggaan bij scouting Loevestein
    Vind u het goed dat u nog eventueel contacteren over verdere redenen?

Om spam tegen te gaan vragen we u de volgende som op te lossen:

*U krijgt ten alle tijden een bevestigingsmail als u mail juist is ontvangen, als u deze niet krijgt vult u het formulier nogmaals in. (Dit duurt maximaal 5 minuten).

De dolfijnen zijn lekker bezig geweest met pepernoten bakken.
    We gaan ontzettend goed met de clubactie maar hebben nog niet alle boekjes binnen! Leveren jullie hem zaterdag allemaal in?
    Scouting Loevestein is in Woudrichem.4 weeks ago
    Woudrichem
    Dit was nacht van de nacht 2022! De bevers en welpen hebben lantaarns gemaakt, de dolfijnen waren glowstick mannetjes en hebben de zeeverkenners en wilde vaart vossenjacht gehad!
    Scouting Loevestein is in Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands.1 month ago
    Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
    De leiding is vandaag op cursus! Er worden verschillende cursussen gevolgd zoals: kampvuur maken, kabelbaan maken, pesten en bouw je eigen escape room! Zien jullie ons serieus bezig zijn!
    Let op! In verband met de herfstvakantie en een cursusdag voor de leiding is er morgen (22 oktober) geen opkomst
    Laat het donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 18e keer georganiseerd op zaterdag 29 oktober 2022. Tijdens Nacht van de Nacht is er overdag geen opkomst, maar zal de opkomst ‘s avonds plaatsvinden van 19:00 tot 21:00 uur
    Voor de Zeeverkenners en de Wilde Vaart zal de opkomst iets spannender zijn, maar let op nacht van de nacht is geen halloween opkomst!