Opzeggen lidmaatschap

Als uw kind wil stoppen met scouting kunt u dit hier via e-mail doorgeven aan de penningmeester en desbetreffende leiding.
De leiding stelt het op prijs als u of uw kind persoonlijk aangeeft waarom u het lidmaatschap op wilt zeggen.

Let op: de contributie wordt pas stopgezet als de penningmeester en leiding op de hoogte zijn van de opzegging.*

Dit nummer is te vinden op SOL

Speltak (verplicht)

Met een uniform dat niet meer gebruikt wordt helpen wij graag nieuwe leden de kosten te drukken.
    Als u een uniform aan de groep wilt doneren, geef dat dan hier aan, dan nemen wij contact met u op.

We willen graag precies weten waarom er leden weggaan bij scouting Loevestein
    Vind u het goed dat u nog eventueel contacteren over verdere redenen?

Om tegen spam te vechten vragen we u de volgende som op te lossen:

*U krijgt ten alle tijden een bevestigingsmail als u mail juist is ontvangen, als u deze niet krijgt vult u het formulier nogmaals in.

Scouting Loevestein14 hours ago
    Let op! In verband met de herfstvakantie is er vandaag geen opkomst!

Volgende week hebben we voor alle groepen een avond opkomst van 19:00 - 21:00 uur. Overdag is er geen opkomst!
    Hiep hiep hoera! 🎉 Deze leden hebben ook hun CWO roeien 3 praktijk met vlag en wimpel afgerond!
    Heb je meer dan 20 loten verkocht met de clubactie krijg je deze oorkonde van je leiding! Naast dat we ontzettend blij zijn met je inzet, krijg je ook een code waarmee je ook nog mooie prijzen kan winnen bij de clubactie! Dus wil je in de prijzen kunnen vallen! Verkoop meer dan 20 loten en lever je boekje in bij je leiding
    Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
    Stem nu direct in de Rabo App of online op: rabobank.nl/clubsupport
    Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
    Stem nu direct in de Rabo App of online op: rabobank.nl/clubsupport
    Prof. dr. Freek Vonk is Chief scout van Scouting Nederland! Hij is dé avonturier van Nederland en is daarin een grote inspiratiebron voor alle kinderen en jo...