Vrijwilligers gezocht!

We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden kinderen te begeleiden om ons leidingteam te komen versterken!

Vind je het leuk activiteiten te begeleiden en kinderen een mooie vrije zaterdag te geven, stuur dan even een berichtje via het onderstaande formulier!

Wij hebben helaas een storing waardoor we geen mail meer ontvangen! Wil je ons bereiken of heb je vragen? Stuur dan een bericht via facebook of instagram
    Let op! I.v.m. carnaval is er aanstaande zaterdag geen opkomst!!!
    Vandaag hebben we met de zeeverkenners en wilde vaart het smokkelspel 💵 gespeeld en een teambuildings opdracht gedaan met het pionierwerk 🪢. Ook zijn ze druk bezig geweest met insigne houtbewerking en stoken 🪵
    Deze week zijn alle leerlingen van groep 3 tm 8 van basisschool de Ebenhaezer bij ons op scouting geweest.

Dit was in samenwerking met de sportcoach van de gemeente Altena.

Mooie kans om aan meer dan 100 kinderen te laten zien wat wij op scouting doen!

We hebben veel blije gezichten gezien. Iedereen die enthousiast is geworden is zaterdag van harte welkom!
    De dolfijnen zijn vandaag begonnen aan het nieuwe insigne pionieren🪢
    Scouting Loevestein2 months ago
    Op 6 januari willen we graag met jullie het nieuwe jaar inluiden met een borrel! Alle leden, ouders en hun familie zijn welkom vanaf 16:00 uur. Ook zullen we wat jubilarissen in het zonnetje zetten. Ben je jubilaris, kom dan zeker langs!
    De jubilarissen zijn:
    30 jaar: Arne