Welpen

De welpen zijn de kinderen in de leeftijdsgroep van 7 tot 9 jaar en hebben elke zaterdagmiddag opkomst van 13.30 tot 16.00 uur.

De welpen spelen in de jungle, samen met de figuren uit Jungleboek en beleven zo de meest spannende avonturen. De hoofdpersonen van de jungle zijn Mowgli en Shanti en verkennen samen met de welpen elke week een ander gebied in de jungle. De activiteitengebieden in de jungle zijn: de raadrots, het wolvenhol, de Khaali Jagah-vlakte, de Nishaani – vlakte, Haveli (mensendorp), de ruΓ―ne Emaarate, de Talaab-poel en de Guhagrotten. Elke gebied heeft zijn eigen kenmerk, zo kunnen we bijvoorbeeld gezellig knutselen bij de Guhagrotten, lekker buiten spellen bij de Talaab-poel, kampvuur maken en lekker koken op de Nishaani-vlakte of een spannende speurtocht lopen in Haveli (het mensendorp)

Daarnaast kunnen de welpen insignes verdienen. Dit zijn een soort badges die ze verdienen door een aantal weken bezig te zijn met een bepaald thema. Als de welpen alle activiteiten in een bepaald thema hebben gedaan, verdienen ze een insigne en kunnen ze deze op hun scouting blouse bevestigen.

De welpen gaan ook ieder voorjaar en in de zomer op kamp. In het voorjaar is dit een weekend en in de zomer gaan we zelf een hele week weg. We overnachten dan bijna altijd in een blokhut in een bosrijke omgeving.

Om contact op te nemen met de teamleider van de Welpen kunt u hieronder het formulier invullen.

Scouting Loevestein is in Woudrichem.5 days ago
    Woudrichem
    Het is speeltoestel is af en kan vanaf zaterdag worden gebruikt! Na de ALV op 21 mei zal hij officieel worden geopend! Dank aan alle vrijwilligers die hier ruim een jaar mee bezig zijn geweest!!!
    Vandaag waren we aanwezig bij de dodenherdenking in Woudrichem.

Het was mooi dat wij hier onze bijdrage aan konden leveren!

#dodenherdenking #4mei #omdatwijnietvergeten
    En de muur is af! Op een schaal van 1 tot 10 hoe vet is dit??! Zien jullie ook wie zijn huis er op de muur staat?? 🐠
    Wauw!!! Wat wordt de muur gaaf zeg! Vinden jullie hem net zo mooi als dat wij vinden?
    Bevers/welpen Samen met de dolfijnen paaseitjes zoeken over het gehele terrein
    Gisteren hebben de bevers/welpen paasopkomst gehad. Iedereen fijne paasdagen gewenst πŸ₯šπŸ£