Welpen

De welpen zijn de kinderen in de leeftijdsgroep van 7 tot 9 jaar en hebben elke zaterdagmiddag opkomst van 13.30 tot 16.00 uur.

De welpen spelen in de jungle, samen met de figuren uit Jungleboek en beleven zo de meest spannende avonturen. De hoofdpersonen van de jungle zijn Mowgli en Shanti en verkennen samen met de welpen elke week een ander gebied in de jungle. De activiteitengebieden in de jungle zijn: de raadrots, het wolvenhol, de Khaali Jagah-vlakte, de Nishaani – vlakte, Haveli (mensendorp), de ruΓ―ne Emaarate, de Talaab-poel en de Guhagrotten. Elke gebied heeft zijn eigen kenmerk, zo kunnen we bijvoorbeeld gezellig knutselen bij de Guhagrotten, lekker buiten spellen bij de Talaab-poel, kampvuur maken en lekker koken op de Nishaani-vlakte of een spannende speurtocht lopen in Haveli (het mensendorp)

Daarnaast kunnen de welpen insignes verdienen. Dit zijn een soort badges die ze verdienen door een aantal weken bezig te zijn met een bepaald thema. Als de welpen alle activiteiten in een bepaald thema hebben gedaan, verdienen ze een insigne en kunnen ze deze op hun scouting blouse bevestigen.

De welpen gaan ook ieder voorjaar en in de zomer op kamp. In het voorjaar is dit een weekend en in de zomer gaan we zelf een hele week weg. We overnachten dan bijna altijd in een blokhut in een bosrijke omgeving.

Om contact op te nemen met de teamleider van de Welpen kunt u hieronder het formulier invullen.

Vanuit de Lions Club Werkendam hebben wij een mooie bijdrage mogen ontvangen voor onze nieuwe buitenspeelplaats. Bedankt!
    Scouting Loevestein is bij een Update over COVID-19 delen.3 weeks ago
    Kom je de komende weken naar Scouting? Doe dan onderstaande gezondheidscheck van het RIVM!

Is je antwoord op 1 van de vragen ja, kan je helaas niet meedoen met de opkomst. Meld je dan af bij de desbetreffende leiding.
    BEDANKT VOOR JE STEM BIJ RABOBANK CLUBSUPPORT 2020!

We hebben een mooi bedrag opgehaald wat we kunnen investeren in onze nieuwe buitenspeelplaats!
    Vandaag hebben de dolfijnen pompoenen uitgehold. Bedankt Rens de Graaff voor de mooie pompoenen!! πŸŽƒ
    WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN β€˜T BOLWERK

De gemeente zal tussen 2 november en 11 november werkzaamheden verrichten aan het parkeerterrein aan ons terrein. In deze periode zal ons terrein slecht of niet bereikbaar zijn met de auto. We willen jullie daarom vragen om in deze periode de auto op een plek te parkeren buiten het parkeerterrein.
    Afgelopen zaterdag hebben we met de dolfijnen boot onderdelen geleerd.